Vuosi 2021

Vuosi 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uusi vuosi on saapunut, ja monien mielestä ei hetkeäkään liian aikaisin. Me Learn2Help:illä odotamme malttamattomina, että pääsisimme tapaamaan asiakkaitamme taas kasvotusten ja opettamaan ensiaputaitoja “kädestä pitäen” mahdollisimman monelle. Näin teemme luonnollisesti kuitenkin paikallisten kokoontumisrajoitusten sallimissa rajoissa.  

Mitä muuta uutta vuoteen 2021 kuuluu? Learn2Help on saanut yhden kouluttajan lisää, joten meitä on nykyään neljä ensihoitajaa kouluttamassa. Uusi jäsenemme esitellään nettisivuillamme ja sosiaalisen median tileillä tammikuun aikana. Pyrimme kehittämään uusia koulutusmuotoja vuoden aikana ja ensimmäisistä uutuuksista kuulette jo tulevien viikkojen aikana, joten pysykää kuulolla!

Rokote

Toivomme kovasti, että koronarokotukset saadaan käynnistymään mahdollisimman sujuvasti ja ns. etulinjassa työskentelevinä moni meidän kouluttajista tulee saamaan rokotuksen lähiviikkojen aikana. Tämä ei toisaalta merkitse vielä mitään niin kauan kuin suurta osaa väestöstä ei ole rokotettu. Yrityksemme suosittelee todella vahvasti rokotuksen ottamista, perustelut ottamiselle löytyy THL:n sivuilta. Rokotekeskustelu käy todella kuumana ja toivoisimme, että annatte painoarvoa asiantuntijalausunnoille ja pyritte pysyttelemään vertaisarvioiduissa faktoissa, mitä sosiaalisen median keskustelupalstat hyvin harvoin edustavat. Me etulinjassa olemme nähneet mihin kuntoon koronavirus saa perusterveen nuoren ihmisen – ilmiötä, jota ei ole nähtävissä tavallisen influenssan aikana! 

Haluamme myös tänä vuonna palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, joten ota rohkeasti yhteyttä! Mikään toive ei ole liian vaikea toteuttaa ja me tulemme vaikka toiselle puolelle Suomea opettamaan teille, miten autetaan. Voit myös toivoa aihetta blogikirjoitukselle. 

Koulutuksista löydätte lisätietoa koulutuskalenteristamme ja koulutus-sivulta, tuotevalikoimaa pyrimme lisäämään verkkokauppaamme hallitun harkitusti. Käykää tutustumassa tarjontaan ja toiveita saa esittää, mikäli joku tuote sieltä sattuu puuttumaan. 

Autetaan toisiamme vielä paremmin vuonna 2021!

Facebook
Twitter
LinkedIn