Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vuosi 2020 lähestyy loppua ja onpahan ollut melkoinen vuosi! Tämä vuosi jää Learn2Help:in historiaan yrityksen perustamisvuotena ja näin jälkeenpäin kuin miettii, ei yritystä olisi todennäköisesti voinut vaikeampaan aikaan perustaa. Toisaalta korona kaikkine lieveilmiöineen on pakottanut meidät miettimään koko ensiapukoulutuskenttää ihan uudelta kantilta. Ideoita on käyty läpi useita, osa on kuolleina syntyneitä ja osa taas on mennyt jatkokehitykseen. Ideoista on jäänyt vielä osa toteutumatta, joten vuosi 2021 tuo mielenkiintoisia uudistuksia myös meidän yrityksen toimintaan.

Joulu

Asiakkaita ehdimme kohdata kuitenkin kymmeniä ennen koronan toista aaltoa ja palaute, joka saatiin oli poikkeuksetta todella hyvää. Positiivinen palaute antoi meille voimaa tsempata tämän toisen aallon yli ja tiedämme, että meillä on paljon annettavaa asiakkaillemme.

Koemme olevamme toimialallamme hyvin vastuullisessa asemassa, joten kun kokoontumisrajoitukset ovat olleet tiukkoja, emme ole lähteneet leikkimään ihmisten terveydellä ja olemme pyrkineet siirtämään koulutuksia ensi vuoden puolelle tai verkkoon. Kuten edellisessä blogikirjoituksessa toimme esiin, ymmärrämme etäkoulutusten haasteet, mutta näemme niidenkin edut ja tarpeet.

Monet yritykset ovat ymmärrettävästi joutuneet perumaan jo suunniteltuja koulutuksia, mutta toivomme olevamme heidän luottamuksen arvoisia myös vuonna 2021, kun koulutusten tarve taas tulee. Samoin toivomme tapaavamme paljon yksityishenkilöitä koulutusten merkeissä; odottavia vanhempia, pienten lasten vanhempia ja muuten tiedon janoisia ihmisiä. Teemme tätä antoisaa ja tärkeää työtä nimenomaan jotta teillä ja läheisillänne olisi turvallinen olo ja kykyä toimia sairauskohtauksen tai onnettomuuden sattuessa kohdalle.

Lahja

Suunnitelmamme on jatkaa blogia ensi vuoden puolella yhtä aktiivisesti ja koska sen tärkein tehtävä on tuoda teille ensiaputietoa höystettynä ensihoitajien näkökulmalla, toivomme teiltä ehdotuksia eri aiheista.

Nyt jäämme ansaitulle joululomalle ja palaamme blogin merkeissä taas 4.1.2021. Yhteydenottoihin vastaamme myös tänä aikana, mutta pieniä viiveitä saattaa syntyä. Verkkokauppaostokset käsittelemme ja lähetämme tarpeen mukaan 1-2 arkipäivän aikana.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja meidän kanssa myötäeläneille tästä vuodesta, hyvää joulua sekä onnellista ja tervettä vuotta 2021 toivottaa Henri, Niklas ja Rasmus.

Tack till alla våra kunder och alla som levt med oss och stöttat oss detta år, god jul och gott nytt år 2021, önskar Henri, Niklas och Rasmus.

Facebook
Twitter
LinkedIn