ENSIAPUKOULUTUKSET

ENSIAPU-KOULUTUKSET

Ensiapukoulutukset

Painotamme koulutuksissa aina käytännön harjoitteita, mutta teoriatietoa, pinnallisesti anatomiaa ja fysiologiaa on tietyissä tapauksissa tärkeä käydä läpi. Tässäkin asiassa pyrimme interaktiivisuuteen. Pidämme huolen siitä, että tuomme ryhmän kokoon sopivan määrän kouluttajia sekä harjoitusvälineitä, jonka takia koulutusajasta saadaan mahdollisimman paljon irti.

Koulutusmateriaalimme perustuu aina Käypä hoito -suosituksiinEuroopan elvytysneuvoston ohjeisiin sekä Terveyskirjaston antamiin ohjeisiin koskien ensiapua.

Ensiapukoulutusjärjestelmä on murroksessa ja ensiapukouluttajan määritelmää päivitetään Sosiaali- ja terveysministeriön toimesta. Learn2Help seuraa tilanteen kehittymistä ja reagoi päivittyviin ohjeisiin tarvittavalla tavalla.

Me rakennamme koulutuksen mielellämme juuri sellaiseksi kuin sinä haluat, mutta helpottaaksemme valintaa, olemme rakentaneet muutaman valmiin koulutuspaketin. Näiden valmiiden pakettien lisäksi voit tarjouspyynnössä ruksata ne aiheet, jotka haluat sisällyttää koulutukseen ja me teemme niiden perusteella aika-arvion koulutuksen kestosta.

Tästä alta valitsemalla pääset lukemaan lisää