USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi tarjoatte ainoastaan koulutuksia asiakkaiden luokse?

      Haluamme, että kouluttautumisen esteenä ei enää olisi käytetty aika siirtymisestä koulutuspaikkaan ja takaisin kotiin. Kotona on myös lähtökohtaisesti rennompaa, kun liiketilassa, luokkahuoneessa tai luentosalissa ja se mahdollistaa hyvin eri tavalla myös lasten viihtymisen, jolloin aikuisilla jää parempi fokus koulutukseen. 

Mitä ensiapukoulutus sisältää?

Tämä onkin se hieno puoli. Tarjoamme tietyn määrän koulutuskokonaisuuksia, kuten neljän tunnin lasten ensiapukurssin, kahden tunnin aikuisten ensiapukurssin tai kahden tunnin elvytyskurssin, mutta mikäli asiakkaalla on vain kolme tuntia aikaa, voidaan paketti räätälöidä siihen aikaan sopivaksi.

Klikkaa TÄSTÄ ja pääset tarjouspyyntölomakkeeseen, josta näet esimerkkejä asioista mitä koulutukset voivat sisältää.

Mitä hinnat sisältävät?

Yksityishenkilöiden koulutusten hintaan kuuluu kurssin osallistujamäärään suhteutettuna tarpeelliset koulutusvälineet, kouluttajien korvaukset, matkakulut sekä yksityshenkilöiden kohdalla myös arvonlisäveron (24%).

Minkälainen kokemus kouluttajilla on ensiavusta?

Kouluttajina toimivat ensi- ja akuuttihoidon ammattilaiset, joilla on useamman vuoden kokemus käytännön työstä ja ovat kokeneet monenlaisia tilanteita syntymästä kuolemaan ja kaikkea siltä väliltä.

Monet ovat joutuneet myös äkillisesti vapaa-ajallaan auttamaan eri tavalla loukkaantuneita ja sairastuneita. 

Minkälainen kokemus kouluttajilla on kouluttamisesta?

Kouluttajilla on laaja kokemus eri ryhmien kouluttamisesta. Ensihoitajien toimenkuvaan kuuluu koulutuksien pitäminen ja opiskelijaohjaus ja perehdytys. Tämän lisäksi löytyy kokemusta mm. lukiolaisten, vapaapalokuntalaisten, päiväkotihenkilökunnan kouluttamisesta maallikko ensiapuun.  

Unohdimmeko kertoa jotain?