Yrityksemme

Learn2Help

Learn2Help Oy on kolmen ystävän ja kollegan toukokuussa 2020 perustama yritys. Henri, Rasmus ja Niklas ovat kaikki ammattikorkeakoulu Arcadan käyneitä ensihoitajia (AMK), joilla kaikilla on jo useamman vuoden kokemus käytännön akuutti- ja ensihoitotyöstä.

Niklas ja Henri olivat jo vuosia sitten miettineet yhteisten ensiapukoulutusten pitämistä ja joitain koulutuksia ehdittiinkin järjestää. Sitten Niklas lähti Tukholmaan töihin ja ajatus yrityksen perustamisesta jäi taka-alalle.

Keväällä 2020 Rasmus ja Niklas pohtivat keskenään ensiapuyrityksen perustamista ja kysyivät joukkoon mukaan Henriä ja päivää myöhemmin oli tehty päätös yrityksen perustamisesta.

Yrityksen nimeksi haluttiin nimi, joka on samalla yrityksen toimintaa kuvaava, mutta sopii myös suomen-, ruotsin- ja englanninkielisen suuhun.  Näin syntyi Learn2Help.

Olemme ylpeitä omasta yrityksestämme ja tavoitteenamme on voida viedä eteenpäin osaamistamme ensiapukoulutuksien muodossa, sillä käytännön työssä olemme huomanneet, miten suuri merkitys hyvällä ensiavulla on henkilön selviytymiseen.

Lasten ensiavun opettaminen sitä tarvitseville on meille sydämen asia, mutta myös aikuisten ensiavun opettaminen on meille tärkeää. Koulutamme sekä yksityishenkilöitä, että yrityksiä, yhdistyksiä ja seuroja.

Ajatus odottavien vanhempien ja pienten lasten vanhempien, isovanhempien, kummien (jne jne) kouluttaminen oikeaoppiseen lasten ensiapuun sai alkunsa siitä, että kaikki olemme jollain tavalla läheisesti tekemisissä lasten kanssa. Henri ja Rasmus omien poikiensa ja Niklas veljensä lasten kautta.

Vauva- ja taaperoarjessa on käynyt hyvin selväksi ajankäytön haasteet. Tämän vuoksi yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat joustavuus ja aito asiakaslähtöisyys. Henkiä pelastavien taitojen oppiminen ei saisi olla kiinni siitä, saako lastenvahdin juuri sille päivälle, onko tila, jossa koulutus pidetään kaukana ja hankalasti saavutettavissa vai onko työ kolmivuorotyötä, eikä muun yhteiskunnan palvelut ole aina sopivasti saatavilla juuri silloin kuin itse tarvitsisi. Juuri näiden ajatusten ja omakohtaisten kokemusten perusteella näimme parhaaksi tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka tuodaan suoraan asiakkaan kotiin. Koulutukset kodinomaisessa ympäristössä ovat rennompia, osallistujat tuntevat toisensa ja uskaltautuvat paremmin kysymään ja keskustelemaan.

Joten kutsu porukka koolle Tupperware-kutsujen tyyliin ja me tulemme tarvittavien välineiden kanssa teille kouluttamaan!

Sinun kätesi voivat pelastaa! Anna meidän opettaa sinua auttamaan.