OFTA FRÅGADE FRÅGOR

Varför erbjuder ni endast skolningar hem till kunderna?

Vi vill att det inte skall finnas några hinder till att kunna delta i en första hjälpen skolning. Resorna till och från skolningsplatsen är därför tidmässigt på vårt ansvar. 

I hemmamiljö är skolningarna utgångsmässigt mera avslappnade än i ett auditorium eller klassrum och det möjliggör även en trivsammare plats för barnen och då kan föräldrarna koncentrera sig bättre på skolningen.

Vad innehåller en första hjälpen skolning?

Det här är ju det bästa! Vi erbjuder vissa färdiga skolningshelheter, som t.ex. Första hjälpen åt barn 4 timmar, första hjälpen åt vuxna två timmar eller två timmars återupplivnings skolning, men ifall kunden har endast tre timmar tid, skräddarsyr vi en helhet som passar in på den tiden.

Klicka HÄR så kommer du till offertförfrågan, där du ser exempel på vad skolningarna kan innehålla.

Vad ingår i priset?

Till priset för privatpersoner ingår en tillräcklig mängd utbildare och skolningsmaterial i proportion till deltagarmängden, utbildarnas ersättning, rese-ersättningar (Helsingfors, Esbo, Vanda och Kyrkslätt) och för privatpersoner även mervärdesskatten (24%).

Hurudan erfarenhet har utbildarna om första hjälpen?

Utbildarna är erfarna proffs inom akut- och förstavården som har sett ett brett spektrum av händelser mellan liv och död.  

Flera har även på sin fritid hamnat ut för att behöva hjälpa till akut skadade eller insjuknade människor.

Hurudan erfarenhet har utbildarna av att utbilda?

Utbildarna har en bred erfarenhet av utbildandet av olika grupper. Till förstavårdarnas arbete hör utbildning av brandmän och andra förstavårdaren, handledning av studerande och inskolning. Dessutom finns det erfarenhet i  första hjälpen skolning av gymnasie-elever, frivilliga brandkårister och daghemspersonal mm.

Något vi glömde berätta?