Vårt företag

Learn2Help

Learn2Help Oy är ett företag grundat av tre vänner och kolleger i maj 2020. Henri, Rasmus och Niklas är alla förstvårdaren (YH) utexaminerade från yrkeshögskolan Arcada och har redan flera års erfarenhet av praktiskt akut- och förstavårdsarbete.

Niklas och Henri hade redan för flera år sen gemensamma planer om att ordna första hjälpen skolningar och några skolningar han hållas, men sen flyttade Niklas till Stockholm för att jobba och tanken av att grunda ett eget företag glömdes bort.

På våren 2020 hade Rasmus och Niklas funderat sinsemellan på att grunda ett företag och frågade Henri med. Det gick bara en dag så hade de gjorts ett beslut att grunda ett aktiebolag.

Namnet på företaget skulle vara något som beskrev företagets verksamhet, men som också var tillräckligt universalt att fungera på finska och engelska. Så föddes Learn2Help.

Vi är väldigt stolta över vårt företag och vårt mål är att föra vidare vårt kunnande i form av första hjälpen skolningar, eftersom att vi i praktiken har märkt hur stor betydelse en bra första hjälp har för människans överlevnad.
Företagets största intresse är att lära första hjälpen för barn, men också första hjälpen för vuxna är viktigt för oss. Vi utbildar förutom privatpersoner också företag och föreningar.

Tanken av att utbilda första hjälp till väntande föräldrar, småbarnsföräldrar, mor- och farföräldrar, gudföräldrar med mera, grundar sig på att vi har alla väldigt nära kontakt till småbarn. Henri via sin son, Rasmus via sin son Elis och Niklas via sina brors barn.

I småbarnsvardagen finns det stora problem med tidsanvändningen. Därför är vårt företags viktigaste värden att fungera flexibelt och med kunden i fokus. Inlärning av livräddande kunskaper borde inte få bero på om man kan få barnvakt, om utrymmet där skolningen ordnas är långt borta eller om man jobbar treskiftesarbete och inte alltid klarar av att använda samhällets tjänster då det passar en själv. På grund av dessa tankar och egna erfarenheter ansåg vi bäst att erbjuda hemlevererade tjänster åt våra kunder. En hemlik miljö gör skolningarna mera avslappnade och deltagarna känner ofta varandra och vågar fråga och diskutera mera.

Samla en grupp i äkta Tupperware-stil, så kommer vi med utrustning till er och utbildar.

Dina händer kan rädda! Låt oss lära dig hjälpa.