webinarier

WEBINARIER

Webinarierna är det mest populära år 2020 och hela året kunde uttryckas i ett ord; “distans”. 

Vi erbjuder nu både vuxna och barnens första hjälpen utbildningar som webinarier. Den största utmaningen för distansskolningar är att kunna utföra praktiska övningar. Vissa saker kan man öva hemma med sitt barn eller med en annan vuxen, men till exempel återupplivningsövningar måste utföras på dockor. Till större grupper kan vi låna ut en docka för skolningen, så att det finns möjlighet för praktiska övningar fastän skolningen hålls på distans. Fråga oss om mera information!

Vi erbjuder alla som deltar i en webinar en möjlighet att komma till vårt kontor och öva praktiska saker på dockor vid skild överenskommen tidpunkt.

Alla inplanerade webinarier hålls trots att endast en person skulle delta. Till varje skolning ryms högst 20 personer, för att kunna uppehålla interaktion under skolningen.

I priset ingår:

  • 1 st deltagarrätt till kursen
  • Elektroniskt repetitionsmaterial
  • Elektroniskt kursintyg (Learn2Help) för en person (vid behov)

En extra person kan delta från samma dator till -50% pris. Då får båda ett kursintyg.

Till webinarierna deltar man via att betala kursavgiften i vår nätbutik. Efter betalningen får du en betalningsbekräftelse per e-post och inom några timmar ett ytterligare meddelande per e-post med länk där du kan ladda ner ett dokument, som innehåller all nödvändig information gällande skolningen.

Läs webinariernas avbokningsvillkor från nätbutikens leveransvillkor.

Klicka in dig till vår skolningskalender och välj en lämplig skolning. Ifall vi inte har att erbjuda en lämplig kurs för just dig, föreslå kursinnehåll och datum till oss, så försöker vi få det att gå ihop.