WEbinaarit

webinaarit

Webinaarit on tätä päivää ja vuosi 2020 voitaisiinkin kiteyttää sanaan “etä”. Tarjoamme nyt sekä lasten että aikuisten ensiapukoulutuksia myös webinaareina. Suurin haaste etäkoulutuksissa on käytännön harjoitusten vaikeus sekä ajoittain jopa sen puute. Tiettyjä asioita voi harjoitella kotona lapsen tai toisen aikuisen kanssa, mutta esimerkiksi elytysharjoituksia voi tehdä vain nukella. Isommille ryhmille voimme lainata nuken käyttöön koulutuksen ajaksi, jolloin koulutus toteutetaan etänä, mutta käytännön harjoittelun mahdollisuus säilyy. Kysy meiltä lisää! Tarjoamme kaikille webinaareihin osallistuville mahdollisuuden tulla toimistollemme harjoittelemaan nuken kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Kaikki suunnitellut webinaarit toteutetaan mikäli yksikin henkilö osallistuu. Koulutukseen mahtuu enintään 20 henkilöä, jotta vuorovaikutusta pystytään totetuttamaan kurssin aikana. Kaikkiin koulutuksiin kuuluu:
  • 1 osallistumisoikeus kurssille
  • Sähköinen kertausmateriaali
  • Sähköinen kurssitodistus (Learn2Help) yhdelle henkilölle (haluttaessa)
Toinen henkilö pääsee osallistumaan samalta koneelta -50% hinnalla, jolloin molemmat saavat sähköisen kurssitodistuksen. Webinaareihin osallistutaan maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Tämän jälkeen saat vahvistusviestin maksusta ja muutaman tunnin sisään saat viestin, josta pääset lataamaan yhden sivun mittaisen infokirjeen, josta käy ilmi kaikki tarpeellinen koskien koulutusta. Lue verkkokaupan toimitusehdoista webinaarien peruutusehdot

Klikkaa itsesi koulutuskalenteriimme ja valitse itsellesi sopiva koulutus. Mikäli meillä ei ole tarjota juuri sopivaa koulutusta, ehdota meille päivämäärää ja sinua kiinnostava koulutuskokonaisuus.